Skip to Content

View Geocache Log

Found it Voag67 found Ossbergvegen (AdVest 2013 #15)

Sunday, 15 December 2013Rogaland, Norway

{{FTF}}@14.06 Sammen med ravsig!!
Ja hva skal man si om denne her da? Jo kan vel begynne med starten:
"Denne dagen avdekket et hull i den nå etterhvert så berømte kalenderen, og da snakker vi ikke Advest kalenderen, for den er mer hullete enn ei møllspist skjorte for min del. Nei, vi snakker årshjulet, og her var det som sagt et hull som stod klar for å tettes. Fikk melding fra ravsig i otta om jeg var klar på et par som plinget inn i Sandnes området. Det var jeg dessverre ikke. Holder på med noen skippertak på en innlevering som skal være klar til i morgen, så dette arbeidet måtte prioriteres. Når dette pliktløpet var ferdig sjekka jeg med naboen om han var klar, men nei, da var han opptatt med sine jobbforpliktelser (noen som sa at lærere har altfor mye fritid)? Men når det er sagt, det var ikke rare overtalelsen som skulle til før han var klar. Målet var som sagt å tette hull, så derfor bar det avgårde til Bjønnåsen. Underveis begynte selvsagt praten å gå om dagens Advest, som vi visste Grotprof regjerte over, kanskje den ble publisert mens vi var ute på tur? Etter Bjønnåsen fant vi ut at vi like så godt kunne ta den nye "Stampen" som også plinget inn under frokosten. Den lå jo i "riktig retning" i forhold til Sola og Grotprofs territorium. Ravsig var lunken, nå var jo jobben gjort; kalenderhullet var ettertrykkelig tettet! Mens vi funderte på neste lure trekk tok vi også en bitteliten avstikker til Stangeland (som også er noen meter i retning Sola), for å sjekke ut "Lekende lett". Men etter den MÅTTE vi bare komme oss hjem til fruer og familier.......Eller, det ble vel ikke helt sånn.
Plutselig våknet strategen i oss begge. Ravsig hadde fått melding fra Speideren at det var minst 17 cachere som lusket rundt i Sola området og ventet på publisering. Killerinstinktet ble dermed enda mer satt i modus: "Tenk så digg det hadde vært å stått med loggen i hånda som FTF mens en hel armada kom stormende mot GZ akkurat idet vi skulle legge boksen tilbake" Var min tanke som jeg delte med ravsig. Men vi skjønte begge at strategien kunne slå fryktelig feil: Hva om det er nok en refleksløype? Hvilken del av Sola vil den bli publisert? NÅR blir den publisert? Hva om det er en mystery? Vi fant til slutt ut at vi slår oss ned ved Bærheim golfbane, og der sitter vi maks til 14.00. Som sagt så gjort. Skulle akkurat til å rygge ut og bevege oss hjemover i det det berømte plinget kom: Først i min, og et par nanosekund senere i ravsigs mobil. Pulsen min steg et par hakk når jeg så "Advest #15. Ravsigs steg nok noen 100% mer. Her ble det mye armer og bein Jeg så sånn noenlunde at vi skulle ut mot Røyneberg. Kjøreanvisningen tilsa 11 minutter til destinasjon. (Vi kjørte distansen på 5 + 1 minutts gåing til GZ)
Statoilkoppen fikk hard medfart under akselrasjoner av diverse slag, men koppen ble funnet i god behold etter hvert.
Ravsig: "Dette klare me ALDRI!!"
voag: JOOOODA, denne tar me LETT!!
Alt ved det normale med andre ord, ravsig ser alltid på det meste som halvtomt, mens jeg har en halvfull innstilling på jaktturene våre Vel fremme så vi (til ravsigs store overraskelse at ingen befant seg i området), så han løp ut av bilen før jeg hadde fått stoppa den skikkelig. Travet avgårde så sorpa føyk. Og når vi ankommer et nøyaktig gz og ravsig plukker frem boksen og avdekker en blank logg ble det rent for mye for den godeste ravsiggen. De skjelvetoktene er på nivå med trippel Parkinsson, så det ender opp med at han ber meg om å logge for han klarer hverken holde penn eller papir Må innrømme at adrenalinet pumpa litt rundt i kroppen min og. Og det morsomme er jo at scenariet ble nesten identisk med de ondsinnede tankene mine forut. For i det jeg la boksen på plass kom både den ene og den andre bilen med tilhørende cachere stormende oppover. Hyggelig å treffe så mange nye ansikter på FTF jakt. Neste gang er det nok jeg som må bite i gresset over å ha blitt slått på målstreken.

This entry was edited by voag67 on Sunday, 15 December 2013 at 16:46:25 UTC.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page