Skip to Content

View Geocache Log

Found it Nakuichia found Klockan är 15

Sunday, 07 February 2016Värmland, Sweden

Efter en lång och extra slitsam vecka på jobbet är det skönt när helgen kommer så man kan slappna av med besök hos syster och sedan ta en cachingtur på söndagen. Idag blev det lite olika jag cachade med. Dagen började med Geardoman och skulle sedan avslutas tillsammans med kvicksand och Lottath79.

kvicksand föreslog klockor, och då jag löst de flesta tyckte jag det lät som en bra idé.
Några minuters försening blev det, då kvicksands gps ville först ha in oss på en privat tomt, och när hon satt gpsen på bilkörning, ville den ha in oss på ett motionsspår, och folk undrar varför jag inte litar på körvägarna i en GPS, det är inte första gången den vill ha in oss på omöjliga vägar, men efter att bpde jag Och kvicksand hade kollat på kartan hade vi enats om en väg som ledde till cachen, så gpsen gick väl emot oss i början. Men på rätt väg var vi iaf!

Här fick vi leta ganska länge, det var ett ställe som kändes som rätt men vi hittade inget där, och att det hade blivit mörkt gjorde inte saken lättare, efter att ha velat runt i området en stund gick jag tillbaka till första stället och där visade det sig att den jäkeln satt, i mörkret blev den väld dold!

Tack för dina klurigheter co!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page