Skip to Content

View Geocache Log

Found it Hanedalen found Borestranda (AdVest #12 - 2013)

Thursday, 12 December 2013Rogaland, Norway

(FTF) med Katie68, Imit42, Nja24 og Vmu69 kl. 18.20

" Vi er nå "direkte" inne fra Borestranda. For bare en uke siden herja stormen her; for en liten uke siden råda snøen, men idag var det opphold og nærmere ti grader; ingen sommertemperatur nei. Likevel er vi her og vi ser mange hodelykter, småstressa mennesker og hører høye stemmer. Vi har fått tak i den ene mørkkledde og slår av en prat. Hvorfor er de egentlig nettopp her en torsdag kveld i desember?

 • Hvorfor er du her i dag?
  Jeg hadde en magefølelese av at noe helt spesielt skulle skje på Klepp idag, det er tross alt den 12.12!

 • Men, hvorfor akkurat her på Klepp?
  Nei, si det. Det har vel noe med at jeg hadde en følelse av at OscarJr var innblanda; da er det best å ta turen til Klepp!

 • Fortell om turen din hit; visste du at det var på Borestranda det skulle skje?
  Nei, jeg visste ikke helt nøyaktig hvor jeg burde innfinne meg idag. Men jeg visste at det var best å ta en omvei hjem. Noen rare ideer hvor jeg burde stå klar hadde jeg, men de fleste stemte så klart like dårlig som bunad passer på katter.

 • Måtte du vente lenge før du endelig fikk svar på hvor du burde dra?
  Tja, lenge er et relativt begrep. Jeg rakk å handle en "middag" og spise i fredelige forhold. En julegave, bryllupsgave og dekorasjonspynt rakk jeg også å kikke på og handle. Tilslutt fikk jeg også tatt den store ukeshandelen av mat; men da var jeg redd jeg hadde dårlig tid og ble stressa og holdt på og kjøpe feil type pinnekjøtt! Så det ble en ekstra runde rundt mathyllene. Da varene var trygt i bilen hadde jeg enda god tid og fikk gjort unna en del oppgaver på tlf for å slippe å gjøre dem hjemme senere.

 • En stund venting ble det altså! Men, da alarmen gikk; hvor var du da og hvordan forløp det seg videre til du nå står her på åsstedet sammen med meg?
  Jo, da alarmen gikk var jeg på vei hjemover i bilen; FEIL VEI! Første avkjørsel ble brukt til å snu og jeg suste tilbake samme vei. Ikke mange hundre metrene tilbake så jeg en annen bil som helt klart også hadde fått alarmen! De snudde og la seg bak meg. Vi suste avgårde og havna bak en bil jeg trodde hadde fått alarmen siden den hele tiden skulle samme vei, til siste kryss, men denne bilen lå 10-15 under fartsgrensa; så jeg var bekymra for om dette kunne gå godt!
  Sammen med de alarmerte i bilen bak meg, slengte vi bilene fra oss og sprang avgårde. De siste 40 m kunne vi bare gå mot noen lykter fremme i mørket. Noen var kjappere etter alarmen! Sammen tok vi siste innspurt; Åstedet var ikke lett i mørket, men Katie68 og Vmu69 lot seg ikke lure og tilslutt kunne vi puste lettet ut.

 • Ja, og nå står vi her. Flere mørkkledde er kommet til med lykter på hodet; åsstedet er ganske fullt . Ting og informasjon utveksles før et adjø tas med en hilsen "vi ses i morgen". Hvor er åsstedet da? Vil alarmen komme når man tror? Takk til intervjuobjektet for informajon om hendelesen her på Borestraen en mørk desember kveld. Det hviskes i øret mitt at intervjuobjektet i fjor den 12.12 vassa i 1meter høy snø for å komme til åsstedet; i år var det løping på sand…. Jeg må si meg spent på hva det blir 12.12.14?? Vel, jeg får på øret at vi må avslutte direktesendinga og tilbake til studio selv om vi gjerne skulle hatt noen flere spørsmål om hva dette egentlig dreier seg om. Takk og forvel for denne gang og takk til OscarJr som sørga for at så mange kom til åsstedet ikveld så jeg kunne få dette intervjuet!

This entry was edited by Hanedalen on Thursday, 12 December 2013 at 20:19:15 UTC.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page