Skip to Content

View Geocache Log

Found it kvicksand found Brattforsturen #046

Wednesday, 25 July 2018Värmland, Sweden

{*FTF*} med Sörens vänner,

Idag skulle jag egentligen jobba kväll i Lindesberg. När jag kom till jobbet så hade nog chefen fått solsting, för vi var på tok för mycket folk planerade på detta pass. Å då var jag snabb med att fråga om jag kunde ta kompledigt, jag har ju massa komp att ta ut. Det var ingen som misstyckte och ingen vart nog gladare än mig. Hem å landa några timmar innan det färden gick mot Filipstad. Mycket folk på eventet var det, och vilken FTF jakt det blev sen!! Herregud, längesen jag hade så här roligt. Vi var ett bra gäng som bestämde oss för att åka i karavan till cacherna, för det såklart är mycket trevligare. Vi snittade mellan 1-2 minuter mellan varje cache, med lite längre på några där vi fick leta en stund. (Mycket för att CO inte kunde sklija på en en rönn och en gran) :-)
Vi som var med i Sörens vänner var kassoren (såklart), Nakuichia, Geardoman, jag, Systerhax, HerrTeamDavidsson, Fabban, Lincoln333, Baghera48 och Arcada. Arcada och Baghera har dessutom tagit uttrycket "jag åkte taxi till en FTF" till en helt annan nivå.
Tack CO och alla inblandade för en helt galen kväll.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page