Skip to Content

View Geocache Log

Found it ÄrYks found Massin luonto #7

Sunday, 30 December 2018Finland

Edelispäivänä kävin katsastamassa muutaman alkupään kätkön, ja tänään palasimme koirien kanssa takasisin. Tarkoitus oli vaan hieman ulkoilla ja katsastaa taas pari kätköä, mutta niinhän siinä kävi, että kaikki loput tradikätköt kuutosesta yhteentoista etsittiin.
Pakkasta oli muutaman asteen verran ja mikäpää sen mukavampaa, kun lähteä aamuhämärän hälvettyä metsään karvapyllyjen kanssa.
Reitti oli mukava ja niin suunniteltu, että sillä pystyy etenemään suuremmin häiritsemättä hiihtäjiä tai sauvakävelijöitä. Ainakin me onnistuimme reittivalinnoissa pääsääntöisesti välttämään hiihtoladunpohjat.
Kätköt paikallistuivat pääsääntöisesti hyvin, muutamaa tosin joutui hieman etsiskelemään pidempään, mutta tänään saldo oli pelkkiä löytöjä.
Tämä olikin osuvasti piilotettu. Silmä ei ensin millään keksinyt kohdetta ja meinasin jo heittää pyyhkeen kehään, mutta onneksi aivot ja silmät lopulta olivat yhteistyössä keskenään ja tämäkin näppärä toteutus antautui.
Kiitos liikuttavasta kätköstä. Rock \m/

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page