Skip to Content

View Geocache Log

Found it LimboWalker found #BONUS Natuurgebied De Krang - Swartbroek

Thursday, February 14, 2019Limburg, Netherlands

Vanmorgen scheen in alle vroegte de zon in de slaapkamer met als gevolg dat wij ruw uit de winterslaap werden gehaald. Tijd om te gaan geocachen! Ons oog was gevallen op het natuurgebied De Krang.
In het begin van de wandeling was het nog fris, het had immers nog stevig gevroren, maar gedurende de wandeling liep de temperatuur al snel op naar een heerlijke 16°C. Wij hebben heerlijk gewandeld door een voor ons onbekend gebied. Op enkele plaatsen kun je al merken dat het voorjaar aan staat te komen, de katjes zijn al open sneeuwklokjes en krokussen staan volop in bloei en hier en daar een voorzichtig gefluit van een vogel, door het hele gebied is het getimmer van de spechten de hele middag te horen..

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page