Skip to Content

View Geocache Log

Found it cuberik found Operation Night Thunder [ Nachtcache ]

Saturday, March 11, 2017Drenthe, Netherlands

Met het pantservoertuig van Benniman reed onze commando-eenheid (Benniman, Woodgate62 en ondergetekende) vanavond naar het target, waarna we als Tactical Caching Force, gehuld in camouflagekleding en met een bepakking vol tools, van start gingen met de missie “Operation Night Thunder”.
Briefingtime 19:31 Zulu-time, infiltrationtime 19:43 Zulu-time. Sluipend werd de frontlinie van de Iwan gepasseerd. Fireneedles, ter plekke achter gelaten door terugtrekkende geallieerde troepen, wezen daarbij de weg. Onze eenheid wist een mijnenveld zonder verliezen te passeren en de mineurs ontmantelden daarbij het eerste doelwit succcesvol. In opperste staat van paraatheid slopen we verder om een special reconnaissance uit te voeren, die ook met positief resultaat werd afgerond. Vervolgens werd een vijandelijke radioboodschap ontcijferd en werd via de scrambler contact gelegd met HQ, waarbij we het bevel kregen om de missie te vervolgen. Het volgende doel werd bereikt, wat helaas al door vijandelijke troepen was ontdekt en gesaboteerd, maar onze genie-eenheid wist toch resultaten te boeken, dus we konden de missie vervolgen. Korte tijd later kregen we de opdracht om een tactische verkenning in stealthmode uit te voeren. Aansluitend bereikten we open gebied, en konden we opnieuw de stand van zaken naar HQ verzenden. De vijand trachtte de ontvangst te verstoren, maar onze inlichtingendiensten hadden de nodige voorbereidingen getroffen, waardoor we zonder problemen met HQ konden communiceren. Onze opdracht werd uitgebreid en we kregen de coördinaten van een volgend doelwit doorgeseind, dat even later met een precisieaanval uitgeschakeld kon worden. Vervolgens werd met mortiervuur de aanval op de vijandelijke troepen geopend en schietend konden we doorstoten naar het inslagpunt. We bleken een spetsnaz-eenheid uitgeschakeld te hebben, dus de inname van het munitiedepot door de Russen was geneutraliseerd. We kregen daarvoor promotie toegezegd van HQ, maar direct ook nog een laatste opdracht. Daarvoor spoedden we ons naar de volgende locatie, om een wapendropping voor te bereiden. Gebruik makend van onze precisiesatellietnavigatieapparatuur tijgerden we naar de droppingzone, welke de laatste opdracht van de missie bleek te zijn. Kort daarna konden we op het contactpunt de missie succesvol afsluiten.
Exfiltrationtime 23:36 Zulu-time en met ons pantservoertuig vingen we de terugtocht weer aan.

Petivi et Inventi & Dio-Khan bedankt voor het bedenken en onderhouden van deze prachtige cache. De tocht was uitstekend gemarkeerd en de opdrachten en puzzels pasten geheel in het thema.
TFTC!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page