Skip to Content

View Geocache Log

Found it Tornado Bram found Tornado bram 3000!

Sunday, 01 April 2012Friesland, Netherlands

FTF. #3000. Wat er aan de hand is ik weet het niet maar ik moest om half 8 thuis zijn. En wat hebben we daar, het lijkt haast wel een mini event. Mijn vader "Opa Cacher", mijn beste cachemaat "GeoTeeth", mijn vriendin "Dreamcatcher K" en de kinderen waren aanwezig. Nu moest er ergens op gewacht worden. Ja een twitter en snel naar de geocache site. Shit een unknown. De meeste antwoorden kon ik uit het hoofd want ongemerkt had Sietze vragen bedacht die voor mij bijzonder waren. Maar ik kwam niet helemaal uit. Toch een paar rekenfoutjes maar dat mag de pret niet drukken en op pad. Een nieuwe handicap had Sietze bedacht. Het moest met zijn gps en niet met de Colorado die een kaart op het apparaat heeft. Dus lekker ouderwets zou ik begonnen ben met alleen de pijl achterna lopen en inschatten waar links en rechts te gaan. Ook de revieuwer bedankt voor de medewerking van dit bijzondere gebeuren. En bij de cache werd er nog een bijzondere coin uitgereikt door de vrouwelijke helft van team Twerril. Ook nog op een leuke plaats waar ik vorige week nog dacht, hee daar kan wel een cache neergelegd worden. Sietze bedankt en tot de volgende.
Tineke bedankt voor het meedenken en meerekenen van Sietze. Ook mijn oudste dochter Marijke bedankt voor het maken van de mooie banner.

This entry was edited by Tornado Bram on Monday, 19 November 2012 at 20:41:06 UTC.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page