Skip to Content

View Geocache Log

Found it missilemaniac found Klockan är 6

Tuesday, 24 November 2015Värmland, Sweden

{FTF} 9:11

Dessa var för långt ifrån min notifiering, men ||:tomas:|| notifierade mig istället om att det var publicerat nya finurliga mystar i Filipstad. Jag började genast klura på några och fick fram en del tider, där jag var säker på några och högst osäker på andra, Vissa hade jag inte ens en ide om hur de skulle lösas.

Då jag tar det lite lugnt på jobbet just nu passade jag på att planera en resa till Filipstad på morgonen. Ena gömman hade jag koordinater på och den andra skulle jag plocka på vägen. Föret var minst sagt tråkigt idag och jag löste kartan fel och hamnade på en återvändsgränd på en skogsväg och fick backa i det underkylda regenet.

På plats snurrade GPS:en lite innan jag kunde lokalisera gömman. Jag var rätt utrustad idag, för att logga denna burk. Tack för cachen! Klar favoritpoäng på mysten. Det lär gå åt en del sådana om alla dessa skall loggas!

This entry was edited by missilemaniac on Tuesday, 24 November 2015 at 22:32:46 UTC.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page