Skip to Content

View Geocache Log

Found it biffsjef found Klatrejul #14 Gjevikåsen

Tuesday, December 16, 2014Akershus, Norway

Jeg kan vel skylde på dårlig planlegging og/eller prioritering i cachesammenheng, når jeg er bortreist to helger i desember. Så da blir det litt å ta igjen for å komme ajour med alle lukene,.
I dag var det også på tide å klatre litt så dette ble dagens første. Et flott klatretre!!
Men det var ikke mulig å få øye på den fra bakken merkelig nok. Tok en telefon til Lsk for beskrivelse men joda, det var riktig tre.

Første skudd med Big-shoten gikk fint over den greia jeg siktet på, og ikke lenge etter var tauet på plass. Opp med meg gikk greit der hvor tauet lå men fortsatt ingen cach å se...merkelig. Så måtte faktisk gå med uberettet sak, ganske frusterert.

Men jeg hadde avtalt å møte Lsk senere for å ta Klatrejul 16 og etterpå tok vi turen på nytt, og nå fant vi den ganske kjapt, på bakken dessverre.
Så her må co ta seg en tur så fort som mulig eller sette ned t-ratingen.
Jeg har signert, men jeg har også klatret:)

Mange takk for cachen,
og riktig God Jul!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page