Skip to Content

View Geocache Log

Found it nykroppa found Klockan är 19

Thursday, 10 December 2015Värmland, Sweden

{*FTF*} 8.37 Sista klockan! Den här var nog den som stökade mest trots att den kanske inte skulle behöva göra det men det är ju alltid lätt att vara styv i korken när man har lösningen. På plats var det väl inga större bekymmer att finna burken och signera en tom remsa.
De här klockcacherna har varit riktigt roligt att pyssla med, för det mesta i alla fall. Ett och annat psykbryt har väl förekommit men det är ju bara att bryta ihop och komma igen så löser det sig till slut. Att det finns så många olika sätt att gömma tider på hade jag inte en aning om men nu vet man... En del har man känt igen medans annat har varit totalt okänt så lite nytt har man fått lära sig också. Favoritpoäng kommer givetvis att utdelas på många av dessa roliga mystar. Tack för cachen!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page