Skip to Content

View Geocache Log

Found it Valemon found Bison i Østmarka

Monday, December 1, 2014Oslo, Norway

Da denne ble publisert var jeg på feil side av Groruddalen, men etter en stund kunne jeg gå av t-banen på Haugerud og legge i vei på speilblankt føre. Det bedret seg heldigvis raskt og ikke så lenge etterpå kunne jeg begynne på dagens andre markatur.

Jeg kom opp til nullpunkt fra motsatt retning av den lille stien og fikk raskt øye på et fint pyntet område. Cachen fikk jeg også raskt øye på og klatringen kunne begynne. Passe utfordrende, et fint klatretre dette her. Jeg lurte på om CO hadde hengt opp noe litt utradisjonell julepynt, men det viste seg å være en mer eller mindre fastgrodd etterlatenskap. Loggen var i alle fall blank og dagens andre {FTF} var et faktum.

Så var vi i gang med adventstiden og årets nyvinning Klatrejul. En flott start, ser fram til resten av cachene som kommer fram mot jul. Takk for denne!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page