Skip to Content

View Geocache Log

Found it knuslet found You're Screwed AdVest 2013 #17

Tuesday, 17 December 2013Rogaland, Norway

(FTF) @ 17.10 sammen med Cecton og Mulebu.

Det har ikke vært så mange dager jeg har pekt meg ut i kalenderen at jeg ville prøve meg på FTF, men i dag skulle jeg i hvert fall gjøre et forsøk. Vet jo omtrent hvor CO oftest legger ut, og begge de områdene var i en slags sykkelavstand fra jobben. Da jeg kom til jobb i morges oppdaget jeg imidlertid at store deler av dagen skulle gå med til møter. Her ble det litt neglebiting, og bønn til høyere makter om å avvente publiseringen til etter 14.00.

Om det var min eller noen andre sin bønn som ble hørt er jammen ikke godt å si, men 15.30 møtte Cecton opp i Stavanger, og det var fortsatt ikke publisert noe. Vi kunne dermed i ro og mak logge et par cacher ikke aaalt for langt unna de utpekte aktuelle områdene, og helst uten å risikere å havne i en kø i ettermiddagsrushet når mobilen sier pling.

I det publiseringsmailen kommer er vi 1,1 km unna, og jeg vet nøyaktig veien, har jo syklet over her for å ta dagens 5-6 ganger i sommer. Cross-Cecton kjører i finfint FTF-tempo, mens Kartleser-Knuslet forteller at syklister i gangfelt bør man stoppe for. Kort tid etter hopper undertegnede ut av bilen og går i gang med å lete. Finner raskt ut at vi må på innsiden av hekken, og siden ingen andre er observert så langt kan vi trygt gå rundt i stedet for gjennom, som man nok ellers ville prøvd på. Mulebu dukker opp, har også stått klar og ventet på publisering, og søket kan starte. Cecton finner kjapt beholderen, og resten må selvsagt holdes hemmelig, men vi fikk oss en god latter alle mann. Meget fin cache!

Like etter signering dukker også CO opp, og inviterer oss inn på pepperkaker, trackablesignering og cacheprat. Veldig hyggelig, og snart dukker også herr Optimist opp og banker på døren. Det går ikke lenge før også vmu69 og betmun dukker opp, hyggelig å hilse på dere, og sånn har det visst fortsatt utover kvelden ut fra loggene å dømme. Tusen takk for en flott cache og hyggelig prat. Slikt blir det favorittpoeng av.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page