Skip to Content

View Geocache Log

Found it Nakuichia found Klockan är 9

Friday, 08 July 2016Värmland, Sweden

Idag var det fredag, och det innebär att sluta tidigare på jobbet, så efter att ha ätit på thairesturangen men familjen och min faster så begav sig jag och mugglarpojkvännen iväg för att logga klockor.
Efter en ganska skakig tur på en dålig väg så möttes vi av regn vid de två första klockorna som vi skulle gå till, men vi hade kängor på oss och regnrockar så vi klarade oss förvånande bra.

Denna var också en av de jag löste först men det tog sin tid innan man hittade rätt, hade man väl bara gjort det så gick det snabbt!
När vi kom till platsen så hade vi släpat med oss en stege för terrängens skull.
Tyvärr så låg cachen på marken och najtråden hade gått av. Vi satte den på en gren, men risken finns väl att den ramlar ner igen. Kanske värt att se över den?
TFTC!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page