Skip to Content

View Geocache Log

Found it Abelmann found En stor utfordring(?) (Klatrejul #23 2014)

Tuesday, December 30, 2014Oslo, Norway

{FTF} @ 14:50

For min del passet det utmerket med klatre-teori snarere enn klatre-praksis på Klatrejul #23. Jeg er ikke sånn kjempeglad i å klatre i trær. Muligheten for å falle ned føles litt for overhengende. Men litt kalkulus er jeg ikke redd for, selv om jeg det er lenge siden jeg holdt på med slikt på profesjonell basis. Oppgaven fikk ganske greit å løse, med en del fikling med penn og papir og et par ekstra forsøk på Certitude grunnet forglemmelser. Men jeg fikk til slutt frem noen flott tall til KvikksølvTommy, Ludde, eller hvem det nå var.

Et problem var at jeg befant meg sånn ca 40 mil nord for cachen, så jeg anså FTF-muligheten for mager, spesielt siden ubrukelig allerede hadde løst den. Men juledagene i Trondheim kom og gikk, og cachen forble ulogget. Det var den fortsatt på lille nyttårsaften da jeg var tilbake i Oslo, så jeg bestemte meg for å ta en skitur fra Sognsvann. Været og føret var upåklagelig, bortsett fra at jeg kom meg så sent avgårde at sola var blitt borte. Men det ble en fin tur.

Da jeg nærmet meg nullpunktet sank håpet, for her var det mange fotspor. De så nyere ut enn en uke også, men det var vanskelig å si for jeg viste ikke om det hadde snødd i Oslo den siste uken. Men fotsporene tråkket rett forbi treet cachen hang i, og det kunne vel ikke være tilfeldig. Men sannelig min hatt og splitte mine bramseil: Loggen viste seg og være ubesudlet og lekker. Nå er jeg spent på høre hva som stoppet ubrukelig. Var klatreutfordringen for drøy? :)

Stor takk til CO for en fin og gjennomarbeidet oppgave. Jeg liker mysterier der det er klart hva oppgaven går ut på, men som likevel er utfordrende og interessante. Det må bli favorittpoeng.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page