Skip to Content

View Geocache Log

Found it jarsat found YST #7: Pinta-ala-aste

Saturday, 05 January 2019Finland

[FTF] klo: 11.02 mukana suntio8

Illalla nukkumaan mennessä huomattiin nämä uudet mysteerit ja eihän sitä malttanut olla kokeilematta saisiko yhtään ratkottua. Yllättävän helposti saatiin ratkottua puolet, mutta sitten uni voitti.
Aamulla katsottiin, että edelleenkin oli moni hakematta, mutta kun matka oli pitkä, niin juotiin ihan kaikessa rauhassa aamukahvia ja ratkottiin loppuja.

Suntio8 sitten aamulla pisti viestiä, että hekin olivat saaneet chekkeristä vihreää ja tekisi mieli lähteä ajelemaan Porvoon suuntaan. Eihän meitä tarvinnut kauaa yllyttää ja pian istuttiin suntio8:n geobiilissä. Matkalla vielä ratkottiin pari puuttuvaa ja niin olikin kierros valmiina.

Ensin suunniteltu parkkipaikka olikin jo varattu ja jouduttiin lennosta vaihtamaan suunnitelmia. Uusi paikka löytyi ja pääsimme matkaan. Nyt aloitimme seiskalta ja yllätyttiin mukavasti, kun lokivihko olikin vielä tyhjä. eip muuta kuin pikaisesti nimmarit vihkoon ja kohti seuraavaa kätköä.

Kiitokset mukavasta mysteeristä ja favo piste heti tälle ekalle kuitatulle:)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page