Skip to Content

View Geocache Log

Found it kvicksand found Kittelfältet-Ångsågen Bonus

Saturday, 20 August 2016Värmland, Sweden

Hade planerat en liten tripp hit för någon vecka sedan tillsammans med baisisthelvete. Då var det regn och vi tog lite annat ologgat i stan istället. Det finns ju hur mycket som helst kvar, även om jag betar av bit för bit i denna trevliga kommun.

Idag blev det istället av att försöka sig på denna trail. Hade en backup-plan ifall det var ösregn också. Vi möttes upp på event i Krisinehamn, sen blev det tre cacher där innan färden gick mot denna trail. En bil i varje ände, sen var det bara att börja. Jag hade vakat av från jobbet, och bara sovit två timmar under natten, men det gick ändå väldigt lätt att fullborda denna trail. En efter en betades av i lagom tempo. Vädret var toppen och sällskapet trevligt. Vi var noggranna och hittade även alla koordinater till final-mysten. Tack så mycket för denna fina led CO, och förlåt för alla copy-paste loggar. Resterade cacher i denna trail är det bara att beta av en sträcka i taget.

Här var vi nogranna och hade hittad det vi sökte för att få fram koordianterna. Väl på plats så hittades gömman direkt, efter ett litet snabbt felval av väg.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page