Skip to Content

View Geocache Log

Found it Pellexx found Advent Sudoku (Klatrejul #09/2014) TD#34

Tuesday, December 9, 2014Oslo, Norway

I dag var jeg ikke av den tålmodige typen - selv om jeg egentlig liker å pusle med slike ting - og benyttet meg av EDB-maskinen i stedet. Ganske raskt spyttet den ut nye koordinater. Tenkte å ringe [red]LSK[/red] og [red]Biffsjef[/red], men i det jeg la inn de nye koordinatene så jeg at de allerede hadde vært på åstedet.

Da fikk jeg heller ta turen noe senere på dagen, og benyttet samtidig anledningen til å lette etter, og finne igjen, GPSr-en som jeg hadde klart å henge fra meg i et tre et par dager tidligere. Jeg fant også cachen raskt ved GZ, og ikke var det så alt for vanskelig klatretur heller. Fin oppgave som jeg aller helst skulle ha kost meg med en kald vinterkveld. PS! Glatt skråning.

[b][red]T[/red]akker så meget for cachen![/b]

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page