Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mulebu found Kalvatjørna (AdVest 2013 #9)

Monday, 09 December 2013Rogaland, Norway

Da denne tikket inn var jeg på hemmelig oppdrag med Kira og Bella, og ut fra hvor jeg var så jeg det som usannsynlig å bli FTF .

Var komt tilbake til bilen da jeg fikk en melding fra Pratt, om jeg var på vei. Måtte svare som sant var at jeg ikke var i posisjon, men spurte om han var på vei ? Men det var han ikke. Så fikk jeg ny melding om vi skulle ta den i lag . Vel her burde jeg nok vært mann nok til å si nei, hadde jo tross alt invitert folk på middag.

Men ut fra hva jeg hadde sett på kartet så lå denne på Taksdal, og 1,2 km ja det burde gå hvis jeg lagde noe enkelt til middag. Plukket opp Pratten og vi kjørte avgårde... Problemet var bare at der jeg hadde lest Taksdalsvannet , var det Tjålandsvannet, og det er mye lenger vekke.. Men pytt hadde vi startet så skulle det fullføres.

Fikk melding om at STF var gått, men vi ville ta turen uansett. Ankom parkering og der var det fullt av biler og vi gikk innover.Pratten hadde også hund med seg, og de var nokså forvirra alle 3 når vi gikk gjennom saueflokken på sikkert over 50 dyr. Litt oppi veien traff vi en annen flokk, de hadde bare 2 bein, men det var en fornøyd gjeng som hadde komt oss i forkjøpet, Gratulerer til dere alle. Fikk også utdelt jule kaker av co , det smakte godt og hjalp på en tom mage.

Etter litt koselig drøs la vi på vei innover og Pratt fant Cachen der den skulle være og alt var flott.......

Trodde jeg . Plutselig ringte Mulebu2 og lurte på når jeg var klar til å se på bad til det nye huset, som vi hadde avtalt... Ups det hadde jo jeg glemt. Så ringte mor og lurte på hvor jeg var, hun var komt for å spise middag, så ringte barna, en etter en og lurte på når middagen var klar.. Ja var bare og komme seg hjemover og gå på butikken, kjøpe middag, kylling og ris, det bør jo gå fort. Men når jeg kom hjem satt hele middagsselskapet og tok imot meg... Ups, her var det mye kjeft å få . Du må jo lage mat til barna dine sier mor, pappa dette er faktisk ikke greit sier Cathwald, de andre var heller ikke så veldig imponerte.

Huff , alt dette bare for å finne en matboks langt utenfor allfarvei .
Siste middagsselskapet som blir servert av meg i advent :-)

Takk til co for fin Cache og takk til Pratten for turen.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page