Skip to Content

View Geocache Log

Found it 4KU found Vorssan markkinoilla

Thursday, 17 January 2019Finland

Palapeli tuli koottua jo joskus julkaisuaikaan, mutta nyt paikkakunnalla asuessani vasta rupesin työstämään loppua mysteeristä. Ei sitä helpoksi taipaleeksi voi sanoa, ja ratkaisu syntyikin lopulta metodilla "kokeile kaikkea".

Ikään kuin mysteeri ei olisi ollut jo tarpeeksi hankala, niin päätin käväistä purkilla nyt kun lunta oli tullut riittävästi Neljä päivää sitten purkilla oli käynyt iso porukka, joten jotain kertoo viime päivien lumimyräkästä se, että muiden jäljistä ei ollut enää mitään jäljellä tänään. Hetken kaivelun jälkeen purkki löytyi kivasti piilostaan. Kiitos kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page