Skip to Content

View Geocache Log

Found it LimboWalker found 7 Rondje Kanalenviersprong Nederweert

Friday, 06 July 2018Limburg, Netherlands

In verband met de verwachte hitte ging ik in alle vroegte naar Nederweert. Om 7:00 uur had ik de eerste al gevonden. Gestart ben ik bij no 6, deze kwam ik als eerste tegen en er was parkeerplaats genoeg. In mijn korte broek, eigenlijk het stomste wat je kunt doen als geocacher, en een t-shirt had ik het best wel fris op de fiets.
Blijkbaar heb ik nog een fotogeniek uiterlijk, want bij No.9 werd ik door een gemeente werker op de foto gezet. Deze was de omgeving van de cacheplaats aan het schoonmaken en hij vertrouwde het maar niets dat ik daar zo aan het rondstruinen was.
Tegen de tijd dat ik het rondje gedaan had kwam de koperen ploert achter de sluierbewolking tevoorschijn. Tijd om naar huis te gaan.
Tjeu en Annie bedankt voor deze leuke ronde langs de kanalen van Nederweert.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page