Skip to Content

View Geocache Log

Found it fillipa4892 found Puzzle Z17

Monday, 22 April 2019Värmland, Sweden

En av dagens nye smilefjes

Det blir felleslogg for påsketuren selv om dette er kjipe greier for CO’ene. Men er helt nødvendig om det skal være mere tekst enn «TFTC». Vi benytter felles nick for å spare tid og plass der vi signerer oss inn. På denne dagen var følgende personer med: Kamave, es66, Ayorama, as86, M&M-NOR, Benderbones og teambernås og meg fillipa4892 som ble DT8

Denne påsken skal vi tilbringe masse tid i bilen og vi skal kjøre fra Horten og til Stockholm der vi har flere fine cacher vi ønsker å få signert. Jeg gleder meg i hvert fall til å finne noen av de eldste i Sverige, samt virituelle og webcam. Om jeg klarer å trumfe igjen min vilje (og det gjør jeg nok😊), så havner vi innom noen earthcacher også . Det er også løst en del mysterier så vi skal virkelig kose oss på denne turen. 1. påskedag møter vi flere cachere i Karlstad der vi skal prøve oss på 100 mysterier på en dag samt å fylle opp hele D/T matrisa.

Tror det blir nok en hyggelig tur. Vi har vært stort sett den samme gjengen på tur de siste ukene og jeg har støle lattermuskler i magen og kjeven sliter av alle latterkulene.... 😊

-Turen starter skjærtorsdagen der vi reiser fra Horten i Norge ca 16.30 og reiser til Karlstad. Her har vi leiet oss en liten koselig stue vi skal overnatte i.
-Langfredagen så går turen nedover til Stockholm og der har vi leiet oss et hus for 2 netter i et hyggelig område for oss cachere.
-Første påskedag så går turen oppover igjen til Karlstad og der skal vi møte 3 andre cachere som blir boende med oss i et fint og stort hus.
-Andre påskedag er den store dagen med mange mysteri funn og hjemreise dagen. Mulig jeg forsøker meg på å klatre med utstyr. Sist ble jeg firt ned av bakkemannskapet da kvae ødla for bremsen .

Dessverre så har jeg ikke favoritt til alle funnene på denne turen men hver og en av utleggerne skal ha ros for fine og gjennomførte cacher. Det blir delt ut noen favoritt poeng på de jeg synes fortjener det og det er ofte de utradisjonelle cachene eller der jeg har mange funn hos samme CO. Tusen takk for at dere legger ut cacher til glede for oss andre og ikke minst gir oss en mening til å komme oss opp fra sofaen og ut på tur. Uten dere hadde Geocaching blitt stusselig.


Puzzle Z17 er nå endelig funnet og om det ikke er nevnt noe annet i loggen så sto alt bra til med cachen


Med vennligst hilsen fillipa4892


Enda en cache funnet. Mange flere venter


Stolt medlem av Vestfold Vikings & Vestfolds Ville Valkyrier


.........@................@.........
.....@@.................@@......
...@@.....................@@.....
..@@........................@@....
.@@....@@@@@@....@@.
..@@.@@@@@@@.@@..
...@@@@@@@@@@@...
....@@@@@@@@@@.....
.....@@@@@@@@@@.....
.....@@@@@@@@@@.....
.@@@@@@@@@@@@@.
..@@..@@@@@@@..@@..
..@@....... PSRMTA ......@@..
...@@........................@@...
....@@......................@@....

…...@.........................@.....

ღღღღ happy caching ღღღღ

_

   / \   _-'

  _/| \-''- _ /

__-' { | \

 /       \

 /    "o. |o }

 |      \ ;

        ',

   \_     __\

    ''-_  \.//

     / '-____'

    /

   _'

  _-'

Log my dog

"Bamse" GSAH51

My Stat Bar

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page