Skip to Content

View Geocache Log

Found it lsk found Klatrejul #14 Gjevikåsen

Sunday, December 14, 2014Akershus, Norway

CO {FTF} med Nerro 10:35

Endelig har jeg fått innstallert plingvarsel på mobil når nye cacher blir publisert. Og denne morgenen var første test. Våknet av pling 8:38. Var vel litt trøtt, for jeg trudde det var klatrejul og slo på pcen for overføring til GPS.
Men etter å ha fått på PCen oppdaget jeg at det var en Julestria cache. Trengte ikke vente så lenge. 8:43, nytt pling, klatrejul. Da var jo PCen på og overføring til GPS gikk lynkjapt. Så rett ut og bort til Siggerud.

Vel framme. Hadde med en stige på 4,5m. Og kan utifra det berette at denne cachen henger nok noe høyere enn 10m. Hadde sett for meg at jeg fra toppen av stigen skulle klare å kaste klatretauet det siste stykket. Det kunne jeg gi opp. Å bruke klatretauet som i idrettsgrenen diskos var heller ikke til stor hjelp. Var milevis fra målet. Og er milevis fra klatreegenskapene til monkeymannen i youtube-klippet. Innser at jeg må skaffe meg kasteline.

Heldigvis dukket redningen opp: Team Nerro. De hadde i det minste kasteline. Og noe hjemmemekk som kasteball. Etter mange forsøk var det endelig et kast som var bra nok. Fruen i Nerro fikk klatreoppdraget og fikk satt igjen våre signaturer. Tidspunket for logging sier litt om hvor mange forsøk det er blitt gjort før vi var fornøyd med plasseringen av klatretauet.

TFTC

This entry was edited by lsk on Sunday, 14 December 2014 at 10:37:15 UTC.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page