Skip to Content

View Geocache Log

Found it biffsjef found Ship O'hoy!

Wednesday, December 17, 2014Oslo, Norway

Det var fortsatt noen luker jeg hadde gått glipp av, så da Ormputt og Tsh98 spurte om jeg ville være med på en kveldstur passet det veldig bra. Særlig siden de også ville logge noen Klatrejul og Xmas bokser, og hadde det som hovedmål for kvelden.
Så da ble det alt fra klatring til refleksløp i et stadig tiltagende snøvær, vinteren bestemte seg for å komme akkurat i kveld:)
Vi parkerte på oppgitte koordinater og tok en litt bratt vei ned til stien, men derfra var det rett på. Vel fremme speidet vi ikke så lenge før vi så hvor den var, og et par apesvinger senere hadde jeg loggen i hånda. Og for en utsikt!! Her har man god oversikt. Ship Ohoy var vel det første jeg tenkte:)
Etter utført oppdrag gikk turen videre til refleksløypa rett i nærheten.

Mange takk for cachen,
og riktig God Jul til Valemon!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page