Skip to Content

View Geocache Log

Found it OT98 found Found caches from 6 countries - challenge

Saturday, 21 July 2018Finland

Kesälomareissulla Aktolvin ja EOSAn kanssa. Päivän reittisuunnitelmana Saarijärvi-Rautalampi-Kuopio-Nurmes-Sotkamo. Ja reittihän valikoitui tietysti mahdollisimman monen punaisen kunnan kautta. Minulle kuusi uutta, Aktolville 7 ja EOSAlle yhdeksän. Sateinen keli ei merkittävästi haitannut kätköilyä ja matkantekoa, ja Kuopioon mennessä ei ainakaan ole ukkostanutkaan vielä. Uusina kuntina sain siis Rautalammin, Suonenjoen Leppävirran Kuopion, Siilinjärven ja Rautavaaran. Alueella on niin isoja kuntia ja tehty liitoksilla vielä isompia, niin ei edes loppujen lopuksi niin montaa kuntaa saatu.

Tämä oli reissun päätavoite. Suoritettu haaste. Onhan tässä tullut reissattua ja kymmenestä maasta kätkö haettua. Kuvassa todistusaineisto. Kiitos kätköstä!

OTn löydöt
infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page