Skip to Content

View Geocache Log

Found it LimboWalker found #10 Natuurgebied De Krang - Swartbroek

Thursday, February 14, 2019Limburg, Netherlands

Vanmorgen scheen in alle vroegte de zon in de slaapkamer met als gevolg dat wij ruw uit de winterslaap werden gehaald. Tijd om te gaan geocachen! Ons oog was gevallen op het natuurgebied De Krang.
In het begin van de wandeling was het nog fris, het had immers nog stevig gevroren, maar gedurende de wandeling liep de temperatuur al snel op naar een heerlijke 16°C. Wij hebben heerlijk gewandeld door een voor ons onbekend gebied. Op enkele plaatsen kun je al merken dat het voorjaar aan staat te komen, de katjes zijn al open sneeuwklokjes en krokussen staan volop in bloei en hier en daar een voorzichtig gefluit van een vogel, door het hele gebied is het getimmer van de spechten de hele middag te horen..

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page