Skip to Content

View Geocache Log

Found it M&M-NOR found Langs skiløypa

Monday, December 22, 2014Oppland, Norway

{*FTF*} 15.10 sammen med Ormputt, TSH98, Biffsjef og lsk :)

Var på Grua i dag for å hjelpe til med å feste noen bilder og en tv, og da tenkte jeg det var klokt å ta turen opp til Mylla etterpå for å vente på adventsutlegget :)

Fant noen cacher mens jeg sto og ventet på at det skulle plinge inn en mail om utlegget. Det ble maaange timer oppi Mylla denne dagen, og jeg kunne vise til sammen 6 timer. Jeg sirklet meg fort inn hvor CO hadde sitt territoriet og fant en fin plass oppe ved Mylla-vannet der det var 4G dekning på mobilen og følte da at jeg hadde et godt utgangspunkt til å komme først ;)

Endelig kom mailen inn og jeg begynte å kjøre nedover. Var bare 1. minutt unna selve cachen, så var bare å kjøre ned og finne parkeringsplass. Jeg hadde kjørt opp en parkeringsplass tidligere på dagen da jeg logget CO sin cache «Lunner Tremassefabrikk, Sliperiet» som passet helt perfekt for dette utlegget.

Jeg parkerte og tok med meg en gaaaammmel trestige som veide maaassse. Løp innover mot nullpunkete så jeg både mistet skoen og så stjerner. Den stigen ble meget tung etter hvert og når det var igjen 50 meter hostet og harket kroppen så fælt at jeg hørte ut som en 90 år gammel innrøykt mann. Men var bare meg som ikke var kvitt siste rest av influensaen. Vel fremme ved boksen kunne jeg fint klatre opp og signere som første mann. Var en herlig opplevelse.

Jeg gikk så tilbake med stigen og av nysgjerrigheten selv, bestemte jeg meg for å gå tilbake og se om det hadde dukket opp flere. Her var lsk og Biffsjef kommet og Ormputt og TSH98 kom bare minuttet etterpå. Det ble et lite event i skogen som A-husky burde ha vært med på.

Vi tullet med at det både manglet kaffe og tvist her, så regner med at den 24 Desember er dette på stell. Takker for at det var lagt ut en klatre cache som jeg også greide å logge.

Leverer selvsagt med en blå sløyfe for denne utfordringen.

Tusen takk for cachen, noe som gav oss funn nummer 483. :)

Trestigen
infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page