Skip to Content

View Geocache Log

Found it Enial found Rest Stop Tauluntorni Vt 24

Wednesday, 01 May 2019Finland

Yksi elämäni suurimmista projekteista sain päätökseen vappuna. Omakotitalo oli myyty, se oli tyhjennetty ja luovutettu uusille omistajille. Kevät on ollut yhtä tavaroiden valikoimista, luopumista, pakkaamista, herkistymistä yhteisistä muistoista jne. Kulunut viimeinen viikko on ollut raskain, huonosti nukutut yöt, ihmetellyt miksi herään viisi yli kolme, eikä uni tule sen jälkeen, välillä kysynyt, mikä maa mikä valuutta mikä päivä. Lopulta auto oli pakattu viimeisistä tavaroista kuin Turusen pyssy, ajamaan sopi, vasemmalle näki hyvin, oikeallekin, taakse ei muuta kuin peilien kautta. Onneksi en tavannut ketään geokamua kätköillä, jo olisi ihmetelty "on sillä apuvälineitä reissussa mukana". 

Mietin, ajaisinko suoraan Mikkelistä Turkuun pitkin haiweita, no en. Päätin koukata Hartolassa enon haudalla, Sysmän kautta Pulkkilanharjulle, Padasjoelle, Hämeenlinnaan ja lopulta Turkuun. Monet tiet kuuluivat lapsuuden ja miehen kanssa ajeltuihin reissuihin. Kaunista. Hassua kun lisäkilometrejä ei tullut kuin reilu viisikymmentä.

Ajatus tai oletus teki tepposen. Lopulta olin vallan sekaisin, no missä tämä oikein on, millä puolella. Kartta oli jotenkin väärinpäin päässä. Purkki oli naps ja kops.

Kiitos huoltsikkakätköstäz!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page