Skip to Content

View Geocache Log

Found it Ormputt found Langs skiløypa

Monday, December 22, 2014Oppland, Norway

CO-FTF Logget sammen med lsk, biffsjef, M&M NOR og TSH98

Hadde fri i dag og skulle på tur med gutta, vi hadde planer om en Oslo tur og logging av en par artige D/T cacher. Vi hadde jo kontroll på at det skulle komme en ny på Hadeland også og sjekket litt på morrakvisten, spiste frokost og laded GPS`r men ingen ny cache kom. Begynte å lure på om det kom en ny lyspåhode cache men det gjorde det ikke selv med så sein publisering, OK vi reiser sa jeg og vi dro.

Var innom og sjekket i løpet av dagen, etter en Xmas cache som var kjempestor ble jeg og biffsjef enige om at nå setter vi nesa mot hadeland. Jeg var hjemmom en liten tur og i det jeg skulle ta av meg skoa, pling!
På med utstyr og sjekket cachen, OK ikke noe ekstra utstyr måtte med, da var det bare å komme seg mot Mylla.
Det var litt små glatt oppover og det gikk fort, lite med brøytekanter å støtte seg på så her måtte vi holde oss på veien. Vi så veldig plutselig bilen til lsk og da var det bare å stupe til skogs, har hadde allerede flere møtt opp og det ble et veldig hyggelig møte på et litt rart sted. Like greit at det ikke er skispor enda for hadde det kommet forbi en skiløper hadde det sikkert sett enda rarere ut med at en del menn uten ski møtes i skogen og det ser ikke ut som det skjer noe annet der:)))))
Det er ikke den værste gjengen å være på tur med dette og det var ekstra hyggelig at M&M NOR dukket opp selv om det ikke var helt tilfeldig, han hadde nok hatt med matpakke og tatt en Bjoloha i dag ( det er et nytt begrep som inneholder: Matpakke, stor tålmodighet, være på rett tid til rett sted eller omvendt, og vente i timesvis til det sier PLING!)

Vi har en avtale nå altså, da er det bare å glede seg! Kommer nissen mon tro?

Takk for turboksen i dag, dette ble en artig opplevese.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page