Skip to Content

View Geocache Log

Attended masesa_ attended Städkväll i augusti

Tuesday, 05 August 2014Värmland, Sweden

Hit kom vi lite sent då det tog lite längre tid än vi räknat med vid en T5a.
Väl på plats plockade vi fram handskar och påsar. När vi pratat med några andra deltagande geocachare och var på väg att sätta igång med städandet kommer Rymden_ISS i vadarbyxor och blöder en hel del från ett finger. Det var bara att plocka av sig handskarna och leta efter saker för att stoppa blodet. Alla hjälpte till att leta i sina bilar efter första-hjälpen-kuddar/väskor för att hitta rätt saker att stoppa blodet från Rymden_ISS finger. Ett rejält sår som han fått då han försökt städa bort skrot från botten på sjön. Efter att vi lyckats plåstra om såret fick de åka iväg för att söka hjälp på exempelvis vårdcentral där de kunde tvätta såret ordentligt samt plåstra om såret bättre.

Jag och pbjoor har flera gånger sagt att vi borde investera i en första-hjälpen låda/kudde och ha i bilen men det har inte blivit av men nu inser man att det verkligen kan behövas när man minst anar det.

Eventet slutade sedan med att vi visade upp lite TBs innan vi åkte vidare. Det blev inte så mycket städande i området på detta cito för vår del.

Tack för detta event!

[maroon]Jag och pbjoor hade uppe i Umeå (på MEGA) snackat ihop oss med putte84 om att när vi väl var hemma igen ta en tripp till Karlstad-Filipstad för att dels delta på några event men också ta lite T5:or. Idag var det dags och då hängde även coco_c med. Dagen bjöd på två event, ett cito, två FTFer och ett antal T5:or och lite annat roligt.[/maroon]l

infoCache In Trash Out Events are organized clean-up events that involve and benefit the larger community. Cache In Trash Out is an activity intimately tied to geocaching. While out there on a cache hunt, geocachers collect litter along the trails and properly dispose of it.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page