Skip to Content

View Geocache Log

Found it LimboWalker found Quest for the Joker 3 - Free the King

Wednesday, 10 October 2018Limburg, Netherlands

WAANZINNIG!
Super weer zou het vandaag worden dus had ik voor Fryslânwalker een leuke niet al te lange en dus niet al te vermoeiende wandeling uitgezocht.
Rond het middaguur starten wij vanaf de parkeerplaats om op zoek te gaan naar de Koning. De aanwijzing voor het eerste WP was snel gevonden dus binnen de kortste keren stonden wij voor de eerste uitdaging.
Open maken ging snel, kaart A eruit genomen en dan even zoeken naar de nieuwe coördinaten.
Eh, ja, dat even? Werd ietsjes langer. Allerhande attributen en gereedschappen werden erbij gehaald. NIETS! Ten einde raad hebben wij de CO geraadpleegd.
Natuurlijk was de oplossing o zo simpel! Dat was dus een les voor de volgende WP’s. Kijken, lezen, kijken en nogmaals lezen.
Dit werkte prima tot aan WP4. Vermoedelijk door slechte ogen, het kijken dus, konden wij onmogelijk de combinaties voor de coördinaten vinden. Het zoeken werd gestaakt.
Op de terugweg naar de auto bekeek ik de kaart eens goed en dacht, gezien het aantal nog op te lossen WP’s, de route redelijk te kunnen voorspellen. En ja hoor! Na een tijdje vonden wij een overduidelijk cachepaadje en het bijbehorende kastje! He he, wij konden weer verder!
De gevonden kaarten werden gedecodeerd (erg knap gemaakt). Wij konden de koning gaan bevrijden!
Zoals we al verwacht hadden werd de koning niet zomaar prijs gegeven en konden we nog even aan de bak.
Ook deze laatste opdracht werd goed uitgevoerd en we konden wij om half 5 onze namen in het logboek zetten.
Moe, maar voldaan gingen wij in Heythuysen op een terrasje nog even nagenieten van deze waanzinnige cache.

Jemn, je hebt jezelf weer eens overtroffen. Geweldig wat je gemaakt heb. Helaas mag ik maar één FAVO geven.

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page