Skip to Content

View Geocache Log

Found it Pellexx found Treehuggers Anonymous

Friday, December 19, 2014Oslo, Norway

Det er blitt en del klatretrær det siste året, men de aller vanskeligste har jeg stort sett tatt i følge med andre, i alle fall de med fem stjerner i T-rating. Har sjekket loggene på denne, og vurderte det som lite sannsynlig at jeg ville klare det alene uten utstyr. Tok derfor med tau og sele for sikkerhets skyld.

Antakelsen ble bekreftet ved GZ. Snø og is har gjort det nærmest umulig å klatre opp uten eminent teknikk (som jeg ikke har) eller piggsko (og det klatrer vi vel ikke med?). Planen var å kaste over et tynt tau (ikke line), men jeg klarte å treffe PET-røret, og tauet ble hengende fast. Og da jeg trakk litt hardere i tauet, løsnet også PET-røret.

Ingen vei utenom - nå måtte jeg i alle fall opp. Nytt forsøk med det tynne tauet, og denne gangen traff jeg perfekt. Rigget meg til, og dermed er mitt første solo-raid med klatreutstyr i boks. PET-røret ble festet igjen, loggen signert (glemte selvsagt å gjøre det mens jeg sto på bakken). Og ingen av de få forbispaserende tok turen bort og lurte på hva dette var for noe.

[b][red]T[/red]akker så meget for cachen![/b]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page