Skip to Content

View Geocache Log

Found it Geardoman found Klockan är 3

Thursday, 26 November 2015Värmland, Sweden

När jag var på väg hem ifrån jobbet så hörde Nakuichia av sig och frågade om jag vill med på FTF-jakt, hon hade fått fram koordinaterna till "klockan är 12", att få en FTF är aldrig fel så jag hakade på!
Då hon även hade fått fram koordinaterna till denna så passade vi även på att stanna till och få den loggad också.

Nakuichia provade sin nya GPS för första gången, men den vill inte vara på vår sida riktigt och av någon anledning hamnade vi långt ifrån den egentliga nollan.. Efter en lång stund letandes och velande utan att hitta något gjorde vi ett nytt försök och nu visade den att vi skulle flytta oss längre in i skogen..
Lättare sagt än gjort i mörkret och den sluttande terrängen.. Men fram kom vi och nu stämde ledtråden bättre.. Fanns mycket att leta bland men till sist kunde vi lägga händerna på burken!
Nu bär det iväg till nästa!

Tog en titt på cachen när jag kom hem sedan och kunde lösa den utan problem, kul med ett helt nytt upplägg som jag aldrig har sett innan!

TFTC!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page