Skip to Content

View Geocache Log

Found it Pellexx found I Går Ja

Saturday, December 6, 2014Oslo, Norway

[b]CO-{FTF} med [red]LSK[/red] og [red]Selmahh[/red] kl. 15:32.[/b]

Jeg var litt sliten etter gårsdagens rakfisklag, og hadde rukket å duppe litt i sofaen da [red]LSK[/red] ringte og kunne fortelle at dagens [i]Klatrejul[/i]-cache var publisert i mitt nærområde. Kunne selvsagt ikke legge meg ned igjen da. Kastet ut en forespørsel til jentene mine om de ville være med. [red]mahaa112[/red] var fortsatt ikke helt frisk, og takket nei, mens [red]Selmahh[/red] var klar.

Fem minutter senere satt vi på trikken, og ved ankomst Solli plass hadde ennå ingen logget elektronisk. Et flott tre, men med litt for lang avstand mellom greinene til at jeg ville la 10-åringen klatre opp. I tillegg var treet vått og glatt. Vi så ikke cachen fra bakken, så det var bare å komme seg opp i høyden for et bedre overblikk. Slet litt med veivalget, men kom meg sakte og forsiktig oppover. Det hjalp ikke at jeg slet med konsekvensene av en vridning i kne og lyske etter en feilvurdering under gårsdagens cachetur.

De forbipasserende var heldigvis null interessert i vår lek i treet. Halvveis oppe kom endelig [red]LSK[/red] ruslende, og en runde til oppover i treet fikk jeg øye på cachen. En blank loggbok kunne plukkes frem, og [red]LSK[/red] kunne logge vår tilstedeværelse. Blir favorittpoeng her òg - for morsom plassering.

[b][red]T[/red]akker så meget for cachen![/b]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page