Skip to Content

View Geocache Log

Found it kvicksand found Kittelfältet-Ångsågen 7

Saturday, 20 August 2016Värmland, Sweden

Hade planerat en liten tripp hit för någon vecka sedan tillsammans med baisisthelvete. Då var det regn och vi tog lite annat ologgat i stan istället. Det finns ju hur mycket som helst kvar, även om jag betar av bit för bit i denna trevliga kommun.

Idag blev det istället av att försöka sig på denna trail. Hade en backup-plan ifall det var ösregn också. Vi möttes upp på event i Krisinehamn, sen blev det tre cacher där innan färden gick mot denna trail. En bil i varje ände, sen var det bara att börja. Jag hade vakat av från jobbet, och bara sovit två timmar under natten, men det gick ändå väldigt lätt att fullborda denna trail. En efter en betades av i lagom tempo. Vädret var toppen och sällskapet trevligt. Vi var noggranna och hittade även alla koordinater till final-mysten. Tack så mycket för denna fina led CO, och förlåt för alla copy-paste loggar. Resterade cacher i denna trail är det bara att beta av en sträcka i taget.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page