Hvad er Adventure Lab® appen?

Geocaching Adventure Lab er en ny app og platform i udvikling fra teamet i Geocaching HQ, den giver dig mulighed for at oprette, spille og dele unikke udendørs skattejagter, oplevelser og lege. Der er i øjeblikket over 50.000 offentlige adventures tilgængelige over hele verden. Geocaching Adventure Lab®-appen guider spillere gennem processen med at finde spor, løse gåder og færdiggøre Adventures et sted ad gangen. Hvis du allerede er Geocaching-medlem, tæller disse lab cacher med i din statistik over fund på din Geocaching konto.

Hvad er forskellen på Adventure Lab og geocaching?

I modsætning til traditionel geocaching, kræver Adventures ikke en fysisk beholder og kan foregå indendørs. Geocaching Adventure Lab® appen udvider grænserne for traditionel geocaching til nye steder og oplevelser, mens det introducerer innovative og friske ideer, der gør geocaching endnu sjovere!

Geocaching Adventure Lab®-appen er lige ved at komme i gang, og for øjeblikket stiller vi kun oprettelsesværktøjerne til rådighed for et begrænset antal erfarne geocachere. De har mulighed for at dele deres Adventures med det publikum de vælger. Geocaching Adventure Lab®-appen gør det muligt at skabe både offentlige og private oplevelser.

Hvilke nye funktioner har Adventure Lab® appen?

Medierig spiloplevelse – Adventures kan indeholde videoer, billeder og tekst til hver placering. Vi forventer at gøre flere funktioner tilgængelige, efterhånden som Adventure Lab®-appen fortsætter med at vokse.

Placeringsbaseret opdagelse — Se alle offentligt tilgængelige Adventures i dit område direkte i appen. Intet behov for QR-koder eller links.

Lineære gameplay-muligheder — Følg spor og løs gåder i en bestemt rækkefølge, eller lad spillerne spille frit for at komme videre gennem unikke Adventures.

Verifikation — justerbar geofencing sikrer at spillere faktisk er på Adventure lokationer for at udføre opgaver eller besvare spørgsmål.

International understøttelse — Adventure Lab® app’en understøtter lokalisering på 29 sprog.

Hvordan kan jeg lave mit eget Adventure?

Kvalificerede Geocaching Premium-medlemmer har nu mulighed for at skabe en Adventure Lab-oplevelse med op til fem placeringer. Hvis du har fundet to Adventure Lab-placeringer og ikke har en nuværende kredit eller et aktivt Adventure, er du muligvis berettiget til at oprette dit eget Adventure. Tilmeld dig her.

Organisationer og virksomheder som ønsker at skabe oplevelsesmæssige rekreative eller marketing programmer kan indgå partnerskaber med os.

Hvad bliver det næste i Adventure Lab® appen?

Vi vil fremover fortsætte med at udvide vores gruppe af talentfulde Adventure skabere, og de vil fortsætte med at lave nye og engagerende Adventures som spillere kan udforske. Det at give spillere kvalitets Adventures er vores første prioritet. Vi vil udvide spillet organisk med nye skabere, teknologier og historefortællings-muligheder.

Hold øje med Adventure Lab® appen for at se nye oplevelser i dit område!

Klar til at spille?

Download den officielle Geocaching Adventure Lab® app!