Wat is de Adventure Lab®-app?

Geocaching Adventure Lab is een nieuwe app en platform in ontwikkeling van het team van Geocaching HQ die je in staat stelt om locatiegebaseerde ervaringen en spellen te creëren, spelen en delen. Er zijn op dit moment meer dan 30.000 publieke Adventures beschikbaar wereldwijd. De Geocaching Adventure Lab®-app leidt spelers door het proces van het vinden van aanwijzingen, oplossen van puzzels en compleet maken van Adventures, één locatie per keer. Als je al lid bent van Geocaching, tellen deze caches mee voor je geocachestatistieken en totaal aantal vondsten.

Wat is het verschil tussen Adventure Lab en geocaching?

In tegenstelling tot traditioneel geocachen is bij Adventures geen fysieke container nodig en kunnen ze zich binnen afspelen. De Geocaching Adventure Lab®-app verruimt de begrenzingen van traditioneel geocachen naar nieuwe ruimtes en ervaringen met het introduceren van innovatieve en frisse ideeën die verkennen nog leuker maken!

De Geocaching Adventure Lab-app begint net en voor nu stellen we de gereedschappen om Adventures te maken alleen beschikbaar aan een beperkt aantal ervaren geocachers. Zij hebben de mogelijkheid om hun avonturen te delen met welk publiek dan ook. De Geocaching Adventure Lab® -app maakt het mogelijk om zowel publieke als privé-ervaringen te maken.

Welke nieuwe functies biedt de Adventure Lab®-app?

Spelbeleving rijk aan media — Adventures kunnen video’s, plaatjes en tekst bevatten voor iedere locatie. We verwachten meer mogelijkheden beschikbaar te maken als de Adventure Lab®-app blijft groeien.

Op locatie gebaseerde ontdekkingen — Bekijk alle publiek beschikbare avonturen bij jou in de buurt direct in de app. Geen QR-codes of links nodig.

Lineaire spelopties — volg aanwijzingen en los puzzels op in een specifieke of willekeurige volgorde om door unieke Adventures vooruit te komen.

Premiumfuncties — de Adventure Lab® app biedt exclusieve functies voor premiumleden, zoals locatievoorbeelden en de mogelijkheid om locaties in de buurt op de kaart te spelen.

Controle — aanpasbare geofencing controleert dat spelers zich echt op de specifieke locatie bevinden om taken te voltooien of vragen te beantwoorden.

Internationale ondersteuning — de Adventure Lab®-app is beschikbaar in 29 talen.

Hoe kan ik mijn eigen Adventure maken?

Gekwalificeerde Geocaching Premium-leden hebben nu de kans om een Adventure Lab-belevenis te maken met maximaal vijf locaties. Als je twee Adventure Lab Caches gevonden hebt en geen actuele credits of actieve Adventure hebt, kom je mogelijk in aanmerking om je eigen Adventure te maken. Meld je hier aan.

Organisaties die op zoek zijn naar het creëren van ervaringsgerichte recreatie of marketingprogramma kunnen met ons samenwerken.

Wat is de volgende ontwikkeling voor de Adventure Lab®-app?

In de toekomst zullen we onze poel met getalenteerde Adventure-bouwers blijven uitbreiden en zij zullen nieuwe en uitdagende Adventures blijven maken die spelers kunnen ontdekken. Spelers voorzien van kwaliteits-Adventures blijft onze topprioriteit. We zullen het spel organisch blijven uitbreiden door het toevoegen van makers, technologie en mogelijkheden om verhalen te vertellen.

Blijf kijken op de Adventure Lab®-app voor nieuwe ervaringen bij jou in de buurt!

Klaar om te spelen?

Download de officiële Geocaching Adventure Lab®-app!