Skip to Content

Travel Bug Dog Tag Friendly Floate #12

Trackable Options
notebook Found this item? Log in.
printer Print Info Sheet
There are 2 users watching this listing.
Owner:
xizat Send Message to Owner Message this owner
Released:
Monday, 13 January 2020
Origin:
Zuid-Holland, Netherlands
Recently Spotted:
In Het badeendjes Community Celebration Event ~VOL~

This is not collectible.

Use TB7GJTQ to reference this item.

First time logging a Trackable? Click here.

Current GOAL

In 1992 sloeg een container met 28.000 plastic badeendjes overboord van een containerschip dat onderweg was van Hong Kong naar de Verenigde Staten. Sinds die legendarische dag, dobbert de kolonie gele eenden de  halve wereld rond. Sommigen zijn aangespoeld op de kust van Hawaï, Alaska, Zuid-Amerika, Australië en de Pacific Northwest, anderen zijn gevonden bevroren in Arctische ijs. Weer anderen hebben een of andere manier hun weg weten te vinden tot in Schotland en Newfoundland, in de Atlantische Oceaan. De eendjes hebben bijgedragen aan ons begrip van oceaanstromingen, alsmede onze kennis over plastic vervuiling in oceanen.

Deze eend is speciaal voor het Het badeendjes Community Celebration Event in 2020 (https://coord.info/GC8HJWY) in het leven geroepen. Tijdens het event zijn er vele bad eendjes de geocache wateren op gestuurd om te kunnen zien hoe de TB stromingen over de wereld lopen net als de badeendjes die in 1992 van een containerschip sloegen en overal gevonden werden.

Zoek voor deze eend weer een nieuwe cache om hem verder en verder van huis te laten drijven net als zijn andere vrienden. 

About This Item

No additional details available.

Tracking History () View Map

  • 01-01 of 01 records ·
  • 01
Dropped Off 01/13/2020 xizat placed it in Het badeendjes Community Celebration Event ~VOL~ Zuid-Holland, Netherlands   Visit Log
data on this page is cached for 3 mins
  • 01-01 of 01 records ·
  • 01

Advertising with Us

Return to the Top of the Page