Skip to content

Geocaching Traveler KILI4SEIN

Trackable Options
Found this item? Log in.
Printable information sheet to attach to KILI4SEIN Print Info Sheet
Owner:
schut&co Send Message to Owner Message this owner
Released:
Wednesday, 09 November 2016
Origin:
Groningen, Netherlands
Recently Spotted:
In the hands of the owner.

This is not collectible.

Use TB88VVD to reference this item.

First time logging a Trackable? Click here.

Current Goal

Wilt u meer lezen over onze expeditie en/of ons volgens tijdens dit avontuur? Kijk dan op onze website www.kili4sein.nl 

About This Item

Wilt u meer lezen over onze expeditie en/of ons volgens tijdens dit avontuur? Kijk dan op onze website www.kili4sein.nl 

Wij zijn team KILI4SEIN. Kortgeleden hoorden we het verhaal van Thijs. Thijs was tot zijn 11e een volkomen gezonde, vrolijke jongen. Totdat hij ineens last kreeg van heftige epilepsieaanvallen. Dat onbezorgde kind veranderde noodgedwongen in een verdrietige zieke jongen die bij alles wat hij wilde doen na moest denken of het wel veilig voor hem was. Het trok een zware wissel op hem en zijn ouders. Over de toekomst wilde hij niet eens nadenken. Thijs’ ouders wilden, voordat hij epilepsie kreeg mee op expeditie naar de top van de Kilimanjaro. Omdat Thijs ernstig ziek werd, hebben zij hun tocht nooit kunnen maken.

Met hulp van SEIN, Stichting Epilepsie Instellingen Nederland, was het mogelijk Thijs op alle mogelijke oorzaken voor epilepsie te onderzoeken en een behandelplan op te stellen. Na een zware, bijzonder risicovolle operatie heeft hij geen aanvallen meer en is hij gezond en genezen verklaard. Thijs geniet nu met volle teugen van alles wat het leven hem te bieden heeft. Hij wil graag, omdat hij het nu kan en ter ere van zijn ouders, de Kilimanjaro in Tanzania beklimmen.

Maar hij wil ook heel graag iets terugdoen voor SEIN. Wij helpen hem graag met het verwezenlijken van zijn wens. Elk kind wil, hoe ziek hij of zij ook is, graag veilig kunnen spelen. Daarom zamelen wij geld in om een speeltuin te realiseren die volkomen veilig is voor kinderen met epilepsie en waar tegelijkertijd gezonde kinderen uit de naastgelegen wijk kunnen komen spelen. Om geld in te zamelen gaan wij, team KILI4SEIN, mét Thijs op expeditie naar de top van de Kilimanjaro. 

Wilt u ons sponsoren om de speeltuin bij het logeerhuis van Sein, de Cruquiushoeve, in Cruquius te kunnen realiseren? Met uw bijdrage zorgt u ervoor dat epilepsiepatiëntjes die logeren in de Cruquiushoeve én ook de kinderen uit de naastgelegen nieuwe woonwijk Wickevoort in Cruquius onbezorgd kunnen genieten van vele onvergetelijke en vooral veilige speelmomenten.

Wilt u meer lezen over onze expeditie en/of ons volgens tijdens dit avontuur? Kijk dan op onze website www.kili4sein.nl Steun KILI4SEIN en doneer uw bijdrage. De epilepsiepatiëntjes, SEIN, wij en de kinderen uit Wickevoort zijn u ontzettend dankbaar voor uw bijdrage.

Gallery Images related to KILI4SEIN

  View 1 Gallery Image

  Tracking History (800.3mi) View Map

  Discovered It 01/02/2021 Team TIFL discovered it   Visit Log

  Fijn om de boodschap achter deze woodie te ontdekken.
  Dank je wel om het te delen.

  Discovered It 11/16/2020 Daicootje discovered it   Visit Log

  Gezien op een woodie die ik vandaag in mijn brievenbus vond. Bedankt om te delen en Happy Geocaching!

  Visited 03/13/2020 schut&co took it to Rondje Hellendoorn - Afgerond (BONUS) Overijssel, Netherlands - 46.18 miles  Visit Log
  Visited 12/30/2019 schut&co took it to Happy Valentine Drenthe, Netherlands - 86.61 miles  Visit Log
  Discovered It 10/20/2018 Lecqertjes discovered it   Visit Log

  Deze houten woodie vandaag uit een cache meegenomen. Twijfel of dat de bedoeling is... maar zal hem weer elders plaatsen om de boodschap te verspreiden. Fijn dat Thijs zo goed geholpen is!

  Visited 11/29/2017 schut&co took it to Virtual Reward : The Fourth Plinth London, United Kingdom - 227.55 miles  Visit Log
  Write note 07/25/2017 Tweiffeltje posted a note for it   Visit Log

  Ik kreeg deze woodie samen met een andere woodie toegestuurd. Wat een hartverscheurend en tegelijkertijd hartverwarmend verhaal. Prachtig wat jullie doen!
  Gek hoeveel info zo een 'houten schijfje' kan bevatten...

  Discovered It 06/25/2017 WayBay discovered it   Visit Log

  Twee woodies gekocht voor het goede doel. We laten er eentje achter in de USA en eentje in een cache van mij in Ruurlo. Het zou leuk zijn als ze nog wat gaan reizen, voordat ze in iemands verzameling verdwijnen.
  Op de zijkant van mijn Woody staat WAYBAY. Zet dat aub in je log.

  I bought two woodies to support the construction of a play yard for epileptic children. One woodie travels with me to the USA, one will be placed in one of my caches in Ruurlo, The Netherlands. It would be nice if the woodies would travel a bit before they end up in somebodies collection.
  My Woody is marked WAYBAY. Please mention this in your log when you discover it.

  HAPPY CACHING !!!

  • My 2 WAYBAY Woodies
  Visited 06/11/2017 schut&co took it to #12 'n Ollie op de kaart Utrecht, Netherlands - 2.81 miles  Visit Log
  Visited 04/27/2017 schut&co took it to Challenge: Wereldreizigers Groningen, Netherlands - 14.81 miles  Visit Log
  data on this page is cached for 3 mins

  Advertising with Us