Skip to content

Gallery Images

For De kattenverzameling

30 Oct 13 View Image Kan ik nu weg? 6 Oct 13 View Image Joppie is nat... 4 Aug 13 View Image Franse Kat We waren vergeten om je TB mee naar Frankrijk te nemen. Toch vonden we deze kat de moeite wel waard om aan je verzameling toe te voegen. Zelf hebben we een lieve cachhond. Kijk maar eens, die is ook te loggen. Gr. Team Erwiky. 30 Jun 13 View Image DeDuiffies.
11 Jun 13 View Image Moppie op schoot. Zo ligt ze op schoot en knorren dat ze kan. 11 Jun 13 View Image Moppie 8 weken oud. Mijn zoon zag haar voor de 1e keer en had meteen een naam voor haar....Moppie. En ze is ook echt een moppie ook. Heel erg knuffelig en wil altijd op schoot om te kroelen. 11 Jun 13 View Image Snoes 8 weken oud. Echt een snoes vandaar haar naam Snoes. 11 Jun 13 View Image Beer Dit is Beer. Een kater die een aantal jaren geleden broodmager in onze achtertuin zat. Heel schuw, bang en schrikkerig. Het heeft lang geduurd voordat hij ons een beetje vertrouwde. Maar nu doet hij zijn naam eer aan. Hij is een echte knuffelbeer.
11 Jun 13 View Image Drie van onze vier poezen. Etenstijd......aanvallen. V.l.n.r. Snoes, Tommie en Moppie. 11 Jun 13 View Image Tommie Tommie vonden we tussen de lelies op ons bedrijf. Heel erg mager en bang. Hij viel een personeelslid aan van de stress en honger. Mee naar huis genomen en eten gegeven. De bedoeling was dat hij naar een dierenopvang zou gaan, maar dat moet nu na 3 jaar nog steeds gebeuren. We hebben maar besloten hem te houden.