This is no ordinary geocaching trading item!

Matti is a Travel Bug Dog Tag Travel Bug, traveling from geocache to geocache on a very specific mission.

Trackable ItemIf you do not intend to log your visit on the Geocaching.com web site, please DO NOT TAKE THIS ITEM. Its travels and its progress requires you to log that it is being taken from this geocache. You will also need to log when you place it in another geocache. It's easy!

If you are willing to log your part of this Trackable's journey and place it in another geocache as soon as possible (after you log your find), grab it from this geocache.

My Current Goal:

Matti on vuonna 2006 valmistunut elokuva, joka pohjautuu mäkihyppääjä Matti Nykäsen elämäntarinaan. Elokuva on osittain fiktiivinen kuvaus entisen mäkihyppääjän ammattilaisuran loppuvaiheista ja sen jälkeisestä elämästä julkisuudessa.

Jasper Pääkkönen esiintyy elokuvan pääosassa Matti Nykäsenä. Elokuvan on käsikirjoittanut Marko Leino, ohjannut Aleksi Mäkelä ja tuottanut Markus Selin.

Elokuvan ensi-ilta oli 13. tammikuuta 2006 ja sitä levitettiin ennätyksellisellä 75 kopiolla. Osittain tämän ansiosta elokuva keräsi ennätysyleisön heti ensi-illasta alkaen. Ensi-iltaviikonloppuna elokuva keräsi 92 000 katsojaa, joka on kotimaisen elokuvan kautta aikojen paras tulos. Päiväkohtainen ennätys saavutettiin lauantaina, jolloin elokuvan kävi katsomassa 34 000. Myös ensimmäisen viikon katsojaennätys siirtyi Matti-elokuvalle (143 812). Kaiken kaikkiaan Matti-elokuvan on nähnyt noin 460 000 suomalaista. Elokuvakriitikot kirjoittivat elokuvasta ensi-illan aikaan risteäviä arvosteluja. Elokuva on esitetty myös Saksassa, Ruotsissa, Virossa ja Norjassa.

Matti-elokuva vietiin Ruotsiin kuuden kopion voimin. Matti-elokuva sai tukholmalaislehdiltä hyvät arviot, mutta se ehti kerätä vain 1 500 katsojaa ennen kuin se vedettiin pois ohjelmistosta. Myöskään Norjassa elokuva ei menestynyt, vaikka sitä käsiteltiin suuresti tiedotusvälineissä.

Elokuva sai Jussi-ehdokkuudet parhaasta naispääosasta (Elina Knihtilä) ja parhaasta puvustuksesta.

Elokuvan televisioensi-ilta oli 1. joulukuuta 2008 MTV3:lla. Sittemmin se on esitetty televisiossa useita kertoja.