Skip to Content

<

Sananlaskukätkö - Happamia, sanoi kettu...

Hidden : 05/29/2007
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista.

Sananalaskukätköt tarjoavat mukavan ulkoilumahdollisuuden Nokian vesitornin kuntoradalla. Kätköjen sananlaskut liittyvät enemmän tai vähemmän kyseiseen kätköön.

Kätkösarjan saa mukavasti haettua lähtien parkkipaikalta kiertämään pururataa myötäpäivään. Pururadan pituus on 1,6 km ja kaikkiaan koko sarjan käyminen onnistuu noin kahden kilometrin kuntoilulla. Pururadan maastossa, myös radan keskialuetta halkoen, risteilee paljon polkuja ja halutessaan voi käyttää myös niitä ja tutustua alueen maastoon ja vaikka tehdä pidemmänkin kuntolenkin.

Kätköjen tarkoitus on tarjota kätköilijöille hyvä tekosyy liikkumiseen ja kätköt sijaintipaikkoineen ovat ns. tusinakätköjä. Kätköpurkkien muoto vaihtelee ja pienimpään ei ainakaan mahdu sisään vaihtotavarat eivätkä reissaajat.

Kätköt eivät missään nimessä ole helppoja koska puuston takia GPS-toimivuus on heikko ja nollapiste löytyy vasta todella pitkän GPS:n rauhoittumisen jälkeen. Piilopaikkoja myös löytyy joten kannattaa varata riittävästi aikaa kierrokseen.

Muista, että alueella on paljon liikkujia niin pururadalla kuin poluilla joten toimi siten ettei kätkö paljastu ulkopuolisille ja peitä kätkö hyvin!

Toivotan hauskaa ulkoilua!

OMA KYNÄ MUKAAN! Kätkössä ei välttämättä ole kynää. Nettiloggaukset ilman nimeä lokikirjassa poistetaan!

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.