Skip to content

This cache has been archived.

Toa Takanuva: Hej

En reviewer har kontaktet dig for over 1 måned siden for at få en status på denne cache. Da du ikke har svaret, eller genåbnet cachen, arkiverer jeg den nu.

Cachen kan hentes frem fra arkivet igen, du skal bare skrive til mig. Det er en betingelse for genåning, at cachen opfylder retningslinierne for nye cacher! En cache kan ikke genåbnes med henblik på adoption.

Med Venlig Hilsen

Toa Takanuva
Frivillig reviewer for Danmark, Færøerne og Grønland.
Kontaktinformation: Via min profil på geocaching.com.
Hvis du skriver om en bestemt cache skal GC kode og navn fremgå af mailens overskrift eller som som det første i beskeden, gerne med et link.

More
<

Guldborgsund - Sjælland - Danmark

A cache by Malik74 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/20/2007
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Guldborgsund - Sjælland - Danmark

Logo

Guldborgsund Kommune er dannet af de fire kommuner på Falster: Nykøbing Falster, Nørre Alslev, Stubbekøbing og Sydfalster og to kommuner på Lolland: Nysted og Sakskøbing.

Det er den kongelige våbenmaler Ronny Andersen som har tegnet selve våbenskjoldet. Reklamebureauet Kontrapunkt har rentegnet det og tilføjet "Guldborgsund" i en skrifttype designet hertil. Det færdige logo er anvendt her på siden og på cacheinformation/FFC, med kommunens tilladelse.

Ud over en masse nyttig information, er der på kommunenes hjemmeside(guldborgsund.dk) en "Guld-liste". Det er en liste over de mest interessante steder/aktiviteter i Guldborgsund Kommune.

På billedet til højre ses de gamle kommuners byvåben.

Denne cache er en del af en serie, der har til formål at sætte fokus på det nye danmarkskort efter kommunalreformen i 2007. Der er cacher i alle 98 kommuner og de 5 regioner. For at finde en regionscache, skal du først finde alle kommunecacher i den pågældende region. Hvis det lykkes dig, at finde alle 5 regionscacher, vil du være i besidelse af koordinatet til den afsluttende "Danmarkscache".
Fakta om Guldborgsund Kommune

Indbyggertal:
63.513 (august 2006)
63.211 (januar 2009)
62.921 (januar 2010)
Areal : 90.697 hektar

Borgmester:
2007- 2009: Kaj Petersen (A)
2009- John Brædder (G)
English:
This cache is part of a series of caches which focuses on the new map of Denmark, following the reform of local government in 2007. There are caches in all 98 municipalities and 5 regions. To find a region cache you have to locate all municipality caches in the same region. If you manage to find all 5 region caches, you will have the coordinates to the final "Danmark cache".
Kort
 
Om cachen:
Vær opmærksom på at cachen, selvom der er en offetlig tilgængelig sti, er placeret på privat grund.
Vis derfor venligst ekstra hensyn til miljø og naboer til cachen.

Please note that the cache, even though the path is open to the public, is placed on private property.
I kindly ask you, to make an effort, not to disturb the local environment and neighbours to the cache.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.