Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

taaru: Hyllylle odottamaan huoltoa.

More
<

Kylpylähotelli Eden

A cache by taaru Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/26/2007
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö on piilotettu Nokialla sijaitsevan Kylpylähotelli Rantasipi Edenin läheisyyteen. Hotellin osoite on Paratiisikatu 2, 37120 Nokia.Kylpylähotelli Rantasipi Eden sijaitsee luonnonläheisesti Pyhäjärven rannalla Nokialla, vain 15 kilometrin päässä Tampereelta. Paikalle voi saapua myös omalla veneellä hotellin vierasvenesatamaan.

Hotellissa on yhteensä 204 huonetta. Yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi siellä on neljä sviittiä sekä useita perhehuoneita. Viidessä huoneessa on oma sauna.

Edenin allasosastolla voit nauttia rantatunnelmasta milloin tahansa. Trooppiselta allasosastolta löytyy aaltokone, hierovia putouksia, kylmäallas, lastenallas, kuumavesiallas, vedenalaisia poreita ja ryöpsyjä, virtaava joki, poreallas, rengasliukumäki sekä ulkoallas.

Hoito-osastolla on saatavilla mm. kylpyhoitoja, solarium ja hierontaa. Hotellissa on myös kampaamo- ja kosmetologipalvelut.

Ravintolapalveluina on ruokaravintoloita, pikaruokaravintola, tanssiravintola, yökerho ja allasbaari.

Huomioi kätköilyn säännöt! Jos purkista on varastettu kynä, niin se logataan omalla kynällä tai sitten jätetään nettiloggaus tekemättä siihen saakka, kun on käynyt kirjoittamassa nimimerkkinsä lokikirjaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

1,880 Logged Visits

Found it 1,794     Didn't find it 29     Write note 20     Temporarily Disable Listing 8     Enable Listing 7     Publish Listing 1     Needs Maintenance 7     Owner Maintenance 13     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 9 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.