Skip to Content

<

Kaidanpään Lintutorni

A cache by maikkif Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 1/20/2008
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Oukkulanlahti

Oukkulanlahden lintuvesialue sijaitsee n. 25 km Turusta luoteeseen Lemun, Askaisten ja Maskun kuntien alueella. Tähän lintuvesialueeseen kuuluu muitakin vesialueita kuin varsinainen Oukkulanlahti. Yhdessä Halkkoaukon, Aitsaarenrauman ja Rukanaukon kanssa Oukkulanlahti muodostaa suurimman ja yhtenäisimmän kokonaisuuden Lounais-Suomen merenlahdista. Sen Natura-alueen pinta-ala on 898 ha.

Lisätietoa Metsähallituksen sivuilta

Retkeily

Oukkulanlahden luontoon voi tutustua Lemun Kaidanpään lintutornista ja sen yhteydessä olevalta luontopolulta. Lintutornin yhteydessä on parkkipaikka ja tornille ohjattu polku on varustettu luonnosta kertovin infotauluin. Kaidanpään tornille ja luontopolulle on matkaa Turusta 25 km. Turusta Kustaviin vievän tien (valtatie 192) varrelta matkaa tänne on vajaa viisi kilometriä.

Alueella retkeiltäessä on tarkeää pysyä ohjatuilla poluilla ja teillä. Alueella liikkuvan on myös hyvä tietää, että perustetuilla luonnonsuojelualueilla on rauhoitusmääräyksiä, joiden mukaan mm. tulenteko, telttailu ja muu leirielämä on kiellettyjä. Samoin kasvien ja kasvinosien kerääminen ja vahingoittaminen ovat kiellettyjä. Pääosalla luonnonsuojelualueiden rantaniityistä liikkuminen on kielletty 15.4. -15.7. välisenä aikana.

Kaidanpäähän johtava luontopolku ja lintutorni avattiin virallisesti käyttöönsä 12.5.2004. Opastus polun parkkipaikalle on viitoitettu Kirkkotieltä alkaen.


HUOM:
Pitkospuut ovat erittäin liukkaita kostealla kelillä!


 


Additional Hints (No hints available.) 

Find...

195 Logged Visits

Found it 165     Didn't find it 21     Write note 6     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 16 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.