Skip to content

Bunnikse Dorpscache Wherigo Cache

Hidden : 03/03/2008
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Voor het volgen van deze Wherigo Cache moet je beschikken over een Garmin Colorado of Pocket PC met ingebouwde GPS-ontvanger waarop de Wherigo-player is geïnstalleerd. Kijk op www.wherigo.com voor meer informatie. Op deze site kan je gewoon je geocaching-username en password gebruiken. Kijk voor een Nederlandse uitleg op www.wherigo.nl.

Download hier de Wherigo-cartridge voor de Bunnikse Dorpscache. Laadt vervolgens de cartridge in de player van je Garmin Colorado of Pocket PC om met deze cache aan de slag te kunnen.Inleiding Bunnikse Dorpscache

Deze eerste Nederlandse Wherigo Cache leidt je langs een aantal mooie locaties in Bunnik. Tijdens de route worden (virtuele) hints gegeven om onderweg de Wherigo Cache te kunnen vinden.

Het beginpunt ligt aan de rand van het centrum. Vervolgens kom je door het centrum, volg je het jaagpad langs de Kromme Rijn, ga je over een landgoed en een stuk buitengebied. Hierna eindigt de route weer in het centrum.

De cache biedt alleen ruimte voor kleine goodies, travelbugs en geocoins.

De route is niet overal roelstoeltoegankelijk. Voor de stoerder uitgeruste kinderwagens zal de route minder problemen geven. Wel moet rekening worden gehouden met enkele smalle paden. Tijdens natte perioden kunnen sommige paden modderig zijn. Het is dan raadzaam aangepast schoeisel te dragen.

Voor het routeverloop en de achtergrondinformatie is gebruik gemaakt van de wandelfolder 'Wandelen door Bunnikshof' (uitgave gemeente Bunnik).

Veel cache- en wandelplezier!
Additional Hints (No hints available.)