Skip to Content

Wherigo Cache

Avaruuslintu

A cache by martsa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 6/20/2008
In Finland
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Avaruuslintu

Tuntomerkit:
Normaalisti lähes näkymätön, laitteiston läpi tarkasteltuna monenkirjava, Ulkoavaruuden Rämelintuihin kuuluva otus viihtyy lähellä maapallon pintaa. Pari kolme kiloa, sinistä ja punaista. Vihreät täplät, lintubongareiden ykköskohde. Keskinopeus 7.2km/h. Lento muistuttaa sekopäistä kaartelua, mutta on selitettävissä hyönteisten ja muiden pieneliöiden jahtaamisella. Avaruuslintu suosii myös kasviksia.

Avaruuslintuja on rengastettu Ulkoavaruuden Syväluotauskeskuksen toimesta ja niiden menemisiä pyritään seuraamaan ahkerasti. Juuri nyt kanta on korkeimmillaan maapallolla. Mene ja bongaa yksi! Tweep, tweep!

Tämä pikkukiva wherigo on tyyppiä 'Play Anywhere'. Peli ei siis ole paikkaan sidottu, vaan voit suorittaa tehtävän vaikkapa Rovaniemellä. Kuitenkin, jotta voit logata kätkön löydetyksi, tulee sinun löytää purkki ja kirjoittaa nimesi vihkoon. Lisäselvitystä purkin sijainnista (alle 3km annetuista koordinaateista) saat pelaamalla. Ei ole tarkoitettu pelattavaksi emulaattorilla, eikä tämä sillä edes toimi.

:: Lataa Wherigo-tiedosto tästä ::

Play Anywhere Wherigo cache: complete the card, get coordinates, find the box. You can dump the above text into babelfish, it's not that important. I'm currently finding out how to make Wherigos multilingual in a sophisticated way...

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

390 Logged Visits

Found it 358     Didn't find it 9     Write note 13     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 5     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 11 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated: on 9/22/2017 8:45:59 AM Pacific Daylight Time (3:45 PM GMT)
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page