Skip to content

Suomi XCI Event Cache

This cache has been archived.

Solarflare: Palataan asiaan kenties ensi vuonna, jos silloin on aihetta vielä juhlia itsenäisyyttä. [;)]

More
Hidden : Saturday, 06 December 2008
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Vaunu lähtee liikkeelle itsenäisyyspäivänä tasan kello kaksi iltapäivällä. Älä myöhästy! :)
  • 55 istumapaikkaa
  • 80 seisomapaikkaa

Independent Finland XCI Years

Suomen lippu

Due to the popularity of the previous independence day events, lets go geocaching once again with a tram on December 6th 2008, shall we. This time the size of the event will be limited down to 135 attendants.

The rented time begins at 2pm. Please do note that this is a completely C2H5OH free event.

The Koskela depot is accessible from the central railway station with the bus lines 70, 75 and 77. The other alternative would be taking either tram number six or eight to the Arabia terminal point and walk the rest from there.

Suomi XCI

Uusittu kuvaus: Tule geokätköilemään matalalattiavaunulla. Vaunu numero 80 on korjauksessa Vallilan hallissa itsenäisyyspäivänä, joten käytämme tummanvihreätä matoa sen sijaan.

Tapahtuma lähtee liikkeelle itsenäisyyspäivänä lauantaina kello 14:00 Koskelan hallipihan portilta, sen ulkopuolelta. Osallistujia pyydetään pysymään poissa raiteilta ja noudattamaan erityistä varovaisuutta odotellessa Variotrammia. Vaunuun pääsee nousemaan arviolta 13:45-14:00 välillä.

Vaununvuokrauskulusta johtuva osallistumismaksu yksi euro. Tapahtumaan voi osallistua myös raitiovaunuajelutta eli ilman maksua. Saavu silloin Koskelan hallipihalle, porttien ulkopuolelle reilusti etuajassa, äläkä ilmoittaudu sivulle »will attendina» vaan notella. Ota kamera mukaasi tapahtumaan ja liitä osallistumislokiisi muutama kuva kahdeksanakselisen vaunun lähtötunnelmista Koskelan hallipihalta. Kamera ja kuvat eivät ole pakollisia, vaikka toki sallittuja, jos osallistut itse maksulliseen ajeluun.

Tapahtuman koko on rajoitettu 135 henkeen. Istumapaikkoja on 55. Tapahtuman aikana alkoholijuomia ei nautita, eikä humaltuneena esiintyvää katsota matkustuskuntoiseksi.

Kirjoita will attend -lokiin montako osallistujaa tiimistänne haluaa raitiovaunun kyytiin. Jos koko myöhemmin muuttuu, älä editoi vanhaa merkintääsi vaan kirjoita mieluummin uusi note edellisen lisäksi, jotta tapahtuman koon seuraaminen on helpompaa.

Valtimontielle pääsee nopeiten Rautatieasemalta busseilla 70, 75 ja 77. Mukavin vaihtoehto lienee kuitenkin raitiovaunut kuusi ja kahdeksan Arabiaan, josta ei ole enää mahdoton kävelymatka halleille.

Edelliset itsenäisyyspäivän tapahtumat

Tapahtuman kulku

  1. Muistokätkön piilotus
  2. Massiivinen DNF Helsinki Velodromilla
  3. Tram 2 and 2V, Linjat
  4. Valoa sokeille - Ljus åt de blinda

Koskelan hallista ajettiin ensin Käpylään, sieltä Rautatientorille Fenniakorttelin vieritse toiselle linjalle. Toiselta linjalta tutustuttiin Snellmaninkadun ja Aleksanterin kadun kautta Kolmikulmaan ja ysin reittiin.

Tapahtumasta on olemassa myös video. Ne tapahtumaan osallistuneet, joilla on oma facebook-tunnari, voivat katsoa sen FB:n tapahtumasivulla.

Additional Hints (No hints available.)