Skip to Content

<

Käräjäkosken kätkö

A cache by ATT02 & Ville Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/16/2009
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Traditionaalinen kätkö Vantaanjoen yläjuoksulla.

Kummipoika (8 v.) soitteli kätköilemään ja oli jo valmiiksi katsellut purkinpaikkojakin. Käräjäkoskelle läksimme patikoimaan ja sieltähän mukava paikka löytyikin vuolaana virtaavan Vantaanjoen rantamaisemista. Nimikin kätkölle tuli kuin tykin suusta.

Käräjäkoskella Vantaanjoki virtaa peltojen ja metsän värittämässä kulttuurimaisemassa. Rehevässä ja vehmaassa jokilaaksossa viihtyvät niin kasvit kuin eläimetkin.
Vantaanjoella on suuri merkitys vähävetiselle Riihimäelle. Käräjäkosken alue on suosittua ulkoilumaastoa, polkujen lisäksi alueella on virkistyskalastuspaikka. Riihimäen Perhokalastajat ry on jo aiemmin rakentanut alueelle keittokatoksen.
Luontopolun avulla riihimäkeläiset voivat nyt entistä paremmin tutustua alueen luontoon ja ekologiaan, kuten myös Vantaanjoen historiaan. Luontopolku palvelee myös kouluja luontoopetuskohteena.
Luontopolku on noin kilometrin pituinen ja sen varrella on kuusi Vantaanjoen luonnosta kertovaa kohdetaulua sekä yksi opastaulu.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

364 Logged Visits

Found it 336     Didn't find it 13     Write note 5     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 4     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 8 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.