Skip to content

This cache has been archived.

Wij Drie: Dank jullie wel en tot ziens.

tot cache,
team Wij Drie [8D]

More
<

Tweede Ouwe Stompen Event

Hidden : Sunday, 09 October 2011
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

We zitten met de aanmeldingen inmiddels ruim boven het aan ons gestelde limiet. We moeten dan ook een aanmeldingenstop instellen. We gaan driftig op zoek naar aanvullende ruimte op het fort. Mochten er nu nog antieke geoknarren rondlopen die persé aanwezig willen zijn, moeten die even contact opnemen met Wijntjuh of ondergetekende.

Heb je ooit een cache ontmaagd die er al een week lag. Had je ooit 11 caches gevonden en daarmee 10% van het complete Nederlandse bestand. Lag, toen je begon met cachen, de dichtstbijzijnde cache op ruim 25 kilometer. Ben je 9 november 2008 op de Kwakel geweest. Trof je bij het openen van de cache gegarandeerd geen travelbug of geocoin aan. Ben je op een event geweest dat alleen het event was en geen berg stippen. Kende je van alle Nederlandse cachers wel de voornaam. Ken je de betekenis en oorsprong van de term lamballen. Ben je gewend om ook voor een traditional een aantal kilometer te wandelen en daar ook gewoon een echte doos aan te treffen. Keek je als je een cache niet kon vinden, thuisgekomen op de spoilerwebsite van de Megaheks. Is je eerste geplaatste cache geapproved door Erik88l-r of Yotian Soldier.


Dan ben je een Ouwe Stomp.


Bij deze een oproep aan actieve cachers van de lichtingen 2000 tot en met 2002 om zich te melden op het Tweede Ouwe Stompen event. Deze keer in Culemborg in de Betuwe.

Wij zijn te gast bij het Werk aan het Spoel en de Veldkeuken. Een prachtig klein fort in de uiterwaarden langs de Lek. Onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een oeroude lokatie aan de rand van de Betuwe.

Dus cache je al zo’n 10 jaartjes mee, voel je jezelf bij tijd en wijlen oud van lijf en leden, mag je reizen met een roze strippenkaart of ben je ouderwets gezellig, dan ben je welkom op dit event.

Maar let wel:
Er zijn geen nieuwe caches, er is geen nieuwe event geomunt, er is geen kampvuur en er is verder niks georganiseerd. De enige attracties op dit Ouwe Stompen event zijn de prachtige omgeving, sterke verhalen van stramme mannen en charmante vrouwen en het ronddartelen van kinderen die in hun eerste levensmaanden al caches vonden.

Huishoudelijke mededelingen:
De locatie legt de beperking op van maximaal 50 deelnemers die droog binnen kunnen komen. Er zijn geen inschrijfkosten. De locatie kost wel geld maar dat schieten wij voor. Op de eventdag zal er een vrijwillige bijdragen pot staan waarmee wij de kosten proberen te dekken. Het nuttigen van eigen meegebrachte drank en etenswaren wordt aangemoedigd. In de event lokatie is geen catering aanwezig. Echter de broodjes, salades, sapjes en quiches van de Veldkeuken in het Forthuis, elders op het fortterrein gelegen, staan in de wijde omgeving als 'erg lekker' bekend. Het Forthuis beschikt over een toilet geschikt voor minder validen. Het terrein bestaat grotendeels uit gras. Honden mogen, mits aangelijnd, op het terrein, niet in de gebouwen.

Het aantal parkeerplekken bij het fort is beperkt. Deze zouden wij graag willen reserveren voor minder-validen en carpoolers. De rest wordt verzocht op de parkeerplaatsen bij de voetbalvelden of in de wijk te parkeren. Een ouwe Stomp draait zijn of haar hand toch niet om voor een klein wandelingetje!? Op de fiets komen wordt sterk aangemoedigd.

Dus:
9 oktober, van 13:30 tot 17:30, op het Werk aan het Spoel te Culemborg.
Vermeld in je "will attend"-log met hoeveel personen je denkt te komen. Dit in verband met het aan ons gestelde limiet. Uiteraard is geheel volgens de regels van Groundspeak iedereen die zich binnen genoemde limiet op deze pagina heeft aangemeld welkom. Toch zouden wij, en dat zul je begrijpen, graag veel oudgedienden willen begroeten. Indien deze lokatie ons bevalt, zullen wij in de nabije toekomst ook nog andere cache-events op deze lokatie organiseren.

We zitten met de aanmeldingen inmiddels ruim boven het aan ons gestelde limiet. We moeten dan ook een aanmeldingenstop instellen.

Additional Hints (No hints available.)